3 Ağustos 2021 Salı

Öğrenciler, Geyikler ve Kutup Ayılarının Üniversitesi :)

 Bu üniversitede okumak için edinmeniz gereken temel becerilerden  bazıları; silah kullanabilmek, kendinizi korumayı bilmek, çadırınızı güvenle kurabilmek doğada, acil durumda bir helikopterin inişini yönlendirebilmek v.b olarak sıralayabiliriz. :) Şaka değil arkadaşlar. 

Dünyanın en kuzeyindeki yüksek öğretim kurumu olan, Svalbard Üniversitesinden, UNIS, bahsediyorum. Geyiklerin, drone larla sayıldığı, vahşi doğanın tam merkezinde yer alan bu üniversitede okumak için, hem cesaretli hem de çok dikkatli olmanız lazım :) Yok, bir kutup ayısının midesini merak ediyorsanız, bu zahmetlere katlanmanıza gerek yok :) Bu uyarı ve gerçekleri dikkate almayan bazıları, maalesef, o acı sonu görmüşler!

Biyoloji, jeofizik, teknoloji, bilimsel araştırma gibi bölümleriyle ünlü bu üniversite, masal gibi bir diyarda, bambaşka bir deneyim sunuyor insana. 

Hadi silahları kuşanın :)

SVALBARD ÜNİVERSİTESİ (UNIS)

#süleymanhoca #norveççedilkursu #norveççeözelders #learnnorwegian #lærnorsk #norveççe #bergenstesten #süleymanhocailenorveççedilkursu #tyrkisk #aiesec #erasmus #skogbrann #tyrkia #svalbard #unis


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder